Banyoles senyalitza una nova parada de bus al Pla de les Vinyes

S'ofereix el servei els dimecres i dissabtes

L’Ajuntament de Banyoles (Pla de l'Estany) ha senyalitzat una nova parada d’autobús a la zona del Pla de les Vinyes, després de la sol·licitud de veïns de la zona. Tot i que la parada està a l’encreuament del passeig Dalmau amb el passeig de la Puda s’ha hagut de diferenciar en dues parts ja que una parada està al passeig Dalmau (direcció Sant Miquel de Campmajor) i l’altre al passeig de la Puda (direcció centre de Banyoles). Cal recordar que aquests dos passejos són de direcció única. S’han senyalitzat les dues parades marcades amb groc i el pal per senyalitzar la parada amb els horaris.

L’empresa TEISA ofereix aquest servei els dimecres i els dissabtes feiners. Són un total de 3 expedicions per setmana d’anada i tornada. Serveix per desplaçar-se al mercat dels dimecres de Banyoles amb una línia que surt d’Olot a 1/4 de 8 del matí, passa per Mieres, Sant Miquel de Campmajor, i a les 8:10 surt d’aquesta parada en direcció al centre de la ciutat en un trajecte que dura uns 5 minuts. La tornada el mateix dia es pot fer a 3/4 de 12 des de la parada del centre de la ciutat. Els dissabte es pot anar al centre a les 8:10 i a 2/4 de 2 del migdia, i del centre al Pla de les Vinyes a les 7:25 i a 3/4 d’1.

Per altra banda, i per sol·licitud de l’associació de veïns de Mas Palau, s’ha millorat la senyalització de la parada de l’autobús urbà de Banyoles al carrer Joan XXIII, a la cantonada amb el carrer president Kennedy.