L’Espai Gironès organitza amb l’Spar Citylift Girona la vuitena edició del 3X3

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins el 10 d’abril

El Pavelló Municipal d’Esports de Salt acollirà el proper dimarts 11 d’abril  la vuitena edició del Campionat de Bàsquet 3x3 organitzada per l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A, en la que es pretén que sigui una jornada lúdica al voltant de l’esport i els seus valors. El torneig comptarà amb la ja habitual col·laboració de l’Spar Citylift Girona i de l’Ajuntament de Salt.

Com a novetat aquest any els finalistes de cada categoria podran jugar als descansos del primer partit de semifinals de la Lliga Femenina  que tindrà lloc  el 15 d’abril al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

Les inscripcions pel Campionat són gratuïtes i es poden fer fins al 10 d’abril a través de l’adreça de correu electrònic: promocio@unigirona.cat És imprescindible la inscripció .

Hi poden participar tots els jugadors que pertanyin a les categories Mini, Infantil, Cadet, Júnior o Sènior. La competició començarà a les 9h amb l’acollida dels equips i es durà a terme fins a les 14h que és quan s’entregaran els trofeus i els premis.  

L’edició de l’any passat va comptar amb uns 250 participants i va ser una jornada en la que van destacar els valors positius de l’esport, com ara la companyonia, l’esperit de superació i el joc net.  Aquest any s’espera repetir l’èxit de l’any passat.

A banda de l’Spar Citylift Girona i el seu treball amb el bàsquet de base, l’Espai Gironès també ha col·laborat amb altres institucions que treballen per millorar el benestar dels gironins i cercar el seu progrés, com ara Càritas Diocesana de Girona o la Fundació Jaume Casademont i les seves beques per a joves. El Centre Comercial ho entén com una manera de retornar la confiança rebuda per part de la població gironina durant  els més de 10 anys transcorreguts des de la seva obertura, que l’ha convertit en líder del sector a la demarcació.