Mishima se suma al cartell del festival Ítaca i actuarà a l'escenari de les Havaneres de Calella

El concert tindrà lloc el 2 de juliol

El quintet barceloní Mishima se suma al cartell del festival Ítaca i actuarà el proper 2 de juliol a l'escenari de les Havaneres de Calella de Palafrugell (Baix Empordà).
 
És el primer cop que participaran en aquest festival i ho faran poc després de llençar el seu nou treball 'Ara i res', que veurà la llum al maig i que es convertirà en el vuitè disc de la banda. El festival Ítaca també ha anunciat que la V Pujada al Castell del Montgrí es farà el 28 de maig i que hi actuaran Pau Riba i Guillem Roma. Un cop a dalt, es farà un tast per a més de 500 persones batejat amb el nom 'Tast de vins DO Empordà més multitudinari del món'.
 
A banda de les novetats, el festival ja havia anunciat les actuacions d'Albert Pla & Tortell Poltron (a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí), i la programació del JazzPera que celebra la seva desena edició amb l'espectacle 'Joan Chamorro presenta la màgia de la veu', que reuneix joves promeses del jazz català com Andrea Motis, Rita Payés, Élia Bastida, Alba Armengou, Alba Esteban i Abril Saurí.