Figueres presenta el cartell de les Fires de la Santa Creu 2017

És obra de l'artista Alba Falgarona

L'Ajuntament de Figueres ha presentat aquest matí el cartell de les Fires i Festes de la Santa Creu 2017, dissenyat per la figuerenca Alba Falgarona, coneguda artísticament com "La Wäwä". Enguany, el cartell és una il·lustració d'en Berruga, un dels capgrossos més característics de la ciutat.

Alba Falgarona s'ha mostrat molt satisfeta per haver rebut l'encàrrec, i ha assegurat que és un plaer, com a artista i figuerenca, dissenyar el cartell de les Fires i festes de la Santa Creu. També ha reconegut que, des del moment en què va rebre l'encàrrec, va tenir clar que en Berruga en seria el protagonista.

El regidor de Cultura Popular i Festes, Quim Felip, s'ha mostrat molt satisfet amb el cartell d'enguany, ja que en Berruga és una icona de la cultura popular figuerenca i enllaça a la perfecció amb la celebració de la capitalitat de la sardana i el naixement bicentenari Pep Ventura.

L'alcaldessa de Figueres ha manifestat que el cartell d'enguany és "essència al cent per cent de Figueres i connecta directament amb l'imaginari de les fires i festes de la Santa Creu i de la cultura popular de la ciutat".