S'allotja durant dies en un hotel de Cadaqués, marxa sense pagar i s'intenta emportar tres televisors

L'home havia rebentat un cotxe a Roses i va provar de treure diners amb les targetes de crèdit sostretes

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cadaqués (Alt Empordà) han detingut un home que s'havia allotjat durant dies en un hotel del poble, ha marxat sense pagar i, a més, s'ha endut tres televisors de l'establiment. Una patrulla mixta ha pogut atrapar l'estafador poca estona després que abandonés l'hotel i el seu gerent alertés la policia.

El detingut, un veí de Roses de 44 anys, fins fa pocs dies no tenia antecedents. Però des del 20 de març fins ara, ja ha sumat tres delictes al seu historial: un per robatori a interior de vehicle, un altre contra el patrimoni i un darrer per estafa.

Dilluns de la setmana passada, l'home va rebentar un cotxe aparcat en un carrer de Roses. De l'interior, en va sostreure una bossa de mà amb documentació i una cartera. L'endemà, quan la víctima ja havia cancel·lat totes les targetes de crèdit, l'home va anar a una entitat bancària i va provar de retirar diners amb les targetes sostretes.

Evidentment, no va poder treure ni un euro. I quan es va veure descobert pel personal del banc, l'home va fugir corrents de l'entitat, abandonant la cartera al taulell. El robatori i l'intent de buidar el compte corrent de la víctima ja li van valer una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra i que s'obrís una investigació per intentar localitzar-lo.

Sense pagar i amb tres televisors

La policia l'ha pogut detenir aquest divendres al matí. Ha estat, precisament, perquè l'home ha tornat a actuar. En aquesta ocasió, ha marxat sense pagar de l'hotel 'La residencia' de Cadaqués, on s'hi havia allotjat en els darrers dies. I no només això, sinó que a més de marxar sense abonar la factura, ho ha fet emportant-se'n tres aparells de televisió.

El gerent de l'hotel ha alertat la policia i una patrulla mixta formada per Policia Local i Mossos d'Esquadra ha arrestat l'estafador poca estona després. A hores d'ara, l'home es troba a comissaria. Arran de la detenció, els policies han pogut lligar el cas d'avui amb el robatori de la setmana passada a Roses.