Borrego (PP) diu que Cassandra ha ''començat piulant'' però acabarà donant ''trets en una cuneta''

El regidor popular a Figueres s'ha encarat amb diversos usuaris a Twitter

El regidor del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà), Diego Borrego, ha tornat a generar polèmica a les xarxes socials. En aquesta ocasió per a no voler donar suport a la usuària de Twitter, Cassandra Vera, recentment condemnada a un any de presó per fer una piulada carregada de sarcasme i humor negre envers la mort de Carrero Blanco.

Segons Borrego; "Es comença amb unes piulades, es continua ocupant seus, després trencant vidres i al final un tret en una cuneta #YonoSoyCassandra". La seva publicació ha generat diverses reaccions a la xarxa social, on molts usuaris li han retret el seu comentari. Al seu torn, el popular s'ha defensat recordant la memòria de Miguel Ángel Blanco (assassinat per ETA el 1997) i també ha insultat alguns usuaris dient-los "desmemoriats", que estan "obsessionats amb el franquisme", "gilipolles" i "imbècil".

La darrera polèmica de Borrego a les xarxes social va tenir lloc el passat 20 de gener, moment en que va publicar una imatge al seu mur on es veia un tanc i la frase "comparteix si t'agradaria que a la propera Diada estigués amenitzada per l'Exèrcit Espanyol".