El Club Nàutic Port d'Aro augmenta la seva presència en la gestió de l'equipament

L'ens i la promotora Sierra de Mías han assolit un pacte després d'un any neogciant

Un any de negociacions que han arribat a bon port. El Club Nàutic del Port d'Aro i la promotora Sierra de Mías han tancat una acord signat davant de notari el 17 de febrer per incrementar la participació de l'ens a la gestió del port esportiu passant d'un 40 a un 50% dins de la UTE adjudicatària de la concessió de l'espai i que integren totes dues parts. L'acord, asseguren, també ha permès una representació més equitativa entre totes dues parts dins del comitè de gerència de la UTE.

La decisió, a més, permet que els socis amb els antics drets d'ús dels amarradors interessats en renovar-lo ho hagin pogut fer en "les millors condicions". D'aquesta manera, expliquen, es reverteix la situació inicial de l'adjudicació de la totalitat dels amarradors a Sierra Mas i, a més, s'afavoreix que el Club pugui decidir sobre els seus amarradors i "acotar-ne els costos de manteniment durant els propers 25 anys de concessió".

Un any de negociacions

La decisió arriba després de mesos de polèmiques per les discrepàncies que hi havia entre la promotora i la nova junta del Club, critica amb el projecte d'ampliació de la bocana i del port així com amb els acords que l'anterior junta tenia amb Sierra de Mías.