Detingut per abordar una noia pel carrer a Lloret de Mar i fer-li tocaments i petons

Els crits de la víctima van alertar diversos ciutadans

La Policia Local de Lloret de Mar (Selva) ha detingut com a autor d'un delicte d'abús sexual un home que va abordar una noia mentre passejava el gos pel passeig marítim de la població, la va petonejar i li va fer tocaments als genitals per sobre de la roba.

La Policia Local va rebre l'avís a les 15.41 de la tarda d'aquest dimecres. Diversos testimonis van veure com un home intentava agredir sexualment una noia que, en aquell moment, estava passejant un gos pel passeig d'Agustí Font de Lloret de Mar.

Diverses patrulles de la Policia Local de Lloret va anar fins al lloc però tant la víctima com l'agressor ja no hi eren. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir una descripció detallada de tots dos. L'operatiu engegat per localitzar-los no va trigar a donar fruits i els agents van localitzar el sospitós i la noia la mateixa tarda.

Segons fonts properes al cas, la víctima és d'Europa de l'Est i no parla ni català ni castellà. La noia estava passant uns dies a Lloret a casa d'una amiga. Segons el seu relat, mentre treia a passejar el gos, va notar que l'agressor la seguia. En un moment determinat, l'home la va abordar per darrere i la va començar a petonejar i a fer-li tocaments als genitals per sobre de la roba. Mentre feia això, el sospitós intentava apartar-la del camí.

La noia es va posar a cridar, cosa que va posar en alerta altres veïns que passejaven per la mateixa zona. L'agressor, en veure's descobert, va fugir del lloc però abans, segons alguns testimonis, es va exhibir amb gestos obscens.

L'arrestat és estranger però quan la Policia Local el va detenir anava indocumentat. Per això, van haver de fer gestions amb la policia estatal per esbrinar la seva identitat. L'arrestat ha quedat sota custòdia dels Mossos d'Esquadra pendent de passar a disposició judicial per un suposat delicte d'abús sexual.