El jutge envia a la presó un home que volia creuar la frontera amb 212 quilos d'haixix

El conductor va intentar saltar-se el control

El jutge ha enviat a la presó un home que volia creuar la frontera, en direcció a França, amb 212 quilos d'haixix amagats al cotxe.

Agents de la policia estatal de la Jonquera van organitzar un control aleatori a la zona de l'N-II de la Jonquera. Són controls habituals per combatre la delinqüència organitzada itinerant a la zona fronterera. Va ser llavors quan els policies van aturar el vehicle, de matrícula francesa, on només hi anava el conductor.

Quan els agents li van fer senyals perquè s'aturés, l'home va intentar saltar-se el control. Finalment, quan li van requerir la documentació, van comprovar que l'home es posava nerviós. Mentre els policies identificaven el conductor, van adonar-se ja des de fora del cotxe i sense necessitat de fer cap registre que part de la droga estava a la part posterior del vehicle. L'home l'havia volgut tapar amb una manta però part de les plaques de haixix havien quedat al descobert.

Per això, van inspeccionar el vehicle i van trobar 212 quilos d'haixix i van detenir el conductor per un delicte contra la salut públic. Un cop prestada declaració al jutjat de guàrdia de Figueres, ha ingressat a presó.