S’obre el concurs de cartells per anunciar els casals municipals d’estiu de Girona

S’adreça a l’alumnat de primària i secundària

L’Ajuntament de Girona ha convocat per cinquena vegada el concurs de cartells per anunciar les activitats incloses al programa municipal de casals d’estiu. Aquest concurs està obert exclusivament a alumnes dels centres educatius de la ciutat de Girona que estiguin cursant educació primària o educació secundària obligatòria. Cada concursant pot presentar un màxim de dues obres i s’hi poden presentar també projectes realitzats conjuntament per dues o més persones. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la impressió en quadricromia i han de ser en DIN A3 en format vertical.
 
Les propostes que es presentin s’han d’enviar al correu electrònic programadevacances@ajgirona.cat, i han d’anar acompanyades de les dades de contacte de l’autor. La data final per a la presentació de propostes és el dia 31 de març de 2017.
 
El jurat, format per la tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque; la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i la regidora de Joventut, Elisabet Riera, tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. El nom del guanyador figurarà en el cartell imprès, que servirà per presentar l’oferta de casals d’estiu municipals a mitjans del mes d’abril. El premi per al guanyador del concurs serà un ordinador portàtil o un altre article de valor similar.
 
L’alumna de primer d’ESO de l’Institut Vicens Vives Helena Rutllant va guanyar el concurs l’any passat i la regidora de Joventut, Elisabet Riera, li va lliurar el premi de concurs: un ordinador portàtil.