A presó un lladre que va atracar un estanc de Girona a punta de pistola

Els fets van passar el 2 de març a plena llum del dia i la policia el va enxampar poc després

El jutge ha enviat a la presó un lladre que el passat 2 de març va atracar un estanc de Girona a punta de pistola.

Els fets van passar pels volts de la una del migdia a l'estanc de la plaça Assumpció, al barri de Sant Narcís. El detingut va entrar a l'establiment amenaçant amb la pistola i va exigir els diners de la caixa registradora. En el moment de l'atracament, a més, hi havia clients dins la botiga.

Una persona visiblement nerviosa va alertar dels fets a la policia del barri, que estava fent tasques de seguretat per a la zona de Sant Narcís. Aquest agent va comunicar la descripció de l'atracador a través de l'emissora policial i es van activar diversos efectius.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses unitats de la Policia Municipal i també dels Mossos d'Esquadra, que van començar una recerca. Mentre una unitat dels mossos es dirigia a l'establiment afectat per iniciar una investigació policial, un agent de la Policia Municipal va localitzar, no gaire lluny de l'estanc, un home que coincidia plenament amb les característiques de l'atracador.

L'agent va identificar el sospitós i també el va escorcollar. L'home portava una bossa de plàstic i a dins una pistola de fogueig, diverses peces de roba (com una gorra i guants) i una navalla tipus 'papallona'. Per tot plegat, van detenir Juan Pedro S.M., veí de Santa Coloma de Farners i de 34 anys, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació. Després de declarar davant del jutge, ha ingressat a presó.