Detenen a Girona un menor per robar d'una estrebada una bossa de mà i causar lesions a dues persones

Les víctimes van caure al terra

La Policia Municipal de Girona va detenir el dissabte a la nit un noi menor d'edat per robar d'una estrebada una bossa de mà.
 
Els fets van passar cap a les onze de la nit del dissabte 25 de febrer, quan la central de coordinació de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada que alertava d'un robatori en ple carrer. Una parella havia estat víctima d'una estrebada i, a conseqüència del robatori, tots dos havien caigut a terra.

Les víctimes van explicar que estaven passejant per un carrer proper al parc de la Devesa quan, de sobte, un noi jove va estirar la bossa de mà que la dona portava penjada a l'espatla. Tant la dona com la seva parella, que anava agafada, van caure d'esquenes a terra. El lladre, acompanyat d'un altre jove, van marxar corrent.

Quan es van refer del cop i de l'ensurt, les víctimes van intentar perseguir els lladres. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la policia municipal va saber que dos nois havien sortit corrent en direcció al parc de la Devesa i que un d'ells s'havia amagat la bossa de mà dins de la jaqueta.

Els agents van iniciar una recerca i van localitzar un grup de nois, entre els quals hi havia l'autor de l'estrebada. La policia no només va detenir el jove, que és menor d'edat, sinó que també va comprovar que l'altre noi que l'acompanyava s'havia escapat d'un centre de menors. A més, entre el grup també hi havia un altre home de 24 anys Oscar O. G., que tenia una ordre de detenció, i també el van arrestar. Pel que fa al menor escapolit, el van portar fins al centre. Les dues víctimes van necessitat atenció mèdica per lesions lleus.