Un 4x4 baixa per les escales d'un mirador de Banyoles i causa desperfectes valorats en 5.000 euros

El conductor ha estat identificat a través de les càmeres de seguretat d'un habitatge proper

El mirador de Joan Palau de Banyoles va ser objecte la matinada del diumenge d'una bretolada per part del conductor d'un tot terreny que va decidir baixar els 130 graons amb el seu vehicle. El 4x4, un Range Rover de color fosc va iniciar el descens per arribar des del mirador fins al passeig Mossèn Constans, malmetent fins a un total de 35 graons segons apunten fonts de l'Ajuntament de Banyoles. No només això, el tot terreny també va provocar desperfectes a la paret d'un habitatge situat al final de les escales, ja que el vehicle s'hi va quedar encallat al intentar sortir-ne. La Policia local ha aconseguit identificar al conductor del Range Rover després que una càmera de seguretat instal·lada en un habitatge proper al lloc dels fets enregistrés la bretolada cap a les cinc de la matinada.


Per la seva banda, el regidor de Seguretat i Via Pública, Lluís Costabella, calcula que els danys provocats oscil·len entre 4.000 i 5.000 euros. Costabella també ha assegurat que les restes de plàstic que van quedar al terra després dels impactes ha facilitat l'investigació als agents policials per tal d'assenyalar a Ferran J. de 31 anys i veí de Camós com autor dels fets. El regidor ha explicat que el consistori ja ha tramés al conductor del vehicle, que anava acompanyat de tres joves més, que se li obrirà un expedient sancionador i s'haurà de fer càrrec de la reparació dels desperfectes.

El recorregut del tot terreny es va iniciar damunt del mirador i va acabar a la cruïlla de les escales amb el carrer de circumval·lació del Puig d'en Colomer. El darrer tram de les escales, que arriben fins al Mossèn Constans, no el va poder fer perquè unes pilones li barraven el pas.