Lloret estrena un servei d'atenció al turista a través de Whatsapp

Es va posar en funcionament ahir

Lloret Turisme ha activat un servei d’atenció al visitant a través de l’aplicació de missatgeria instantània WhatsApp al qual es pot accedir a través del número de mòbil 618 263 898.

Després de tenir el servei en proves durant les últimes setmanes avui s’ha estrenat oficialment el servei que donarà resposta a les consultes dels visitants en quatre idiomes com a mínim: català, castellà, anglès i francès.

L’horari d’aquest servei serà de 10 h a 13 h i de 16 h a 18 h durant tot l’any.

El visitant de Lloret trobarà tant a les oficines de turisme com en altres elements d’interès turístic com el Museu del Mar, Can Saragossa o el cementiri modernista un cartell que els informarà sobre aquest nou servei i com contactar amb les oficines de turisme. A més a més, s’inclourà informació a totes les publicacions que edita Lloret Turisme entre elles el mapa oficial de la destinació.

Així mateix, se n’informarà al sector turístic de Lloret per tal que coneguin aquest nou servei i amb l’objectiu que recepcionistes i altres professionals que estan en contacte directe amb els visitants puguin recomanar el servei i també resoldre els seus propis dubtes a través de l’aplicació.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest servei ens apropa al nostre visitant i li oferim una manera fàcil i immediata de resoldre els seus dubtes. Garantim que els respondrem immediatament en els quatre idiomes que domina tot l’equip d’atenció al visitant de Lloret Turisme (català, castellà, anglès i francès), però també donarem resposta en altres idiomes com rus i alemany en funció de la disponibilitat dels membres de l’equip.”

Lloret Turisme és l’entitat de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística que gestiona les tres oficines d’informació turística de la ciutat situades a l’avinguda de les Alegries, al Museu del Mar i a la terminal d’autobusos i al punt d’informació que s’obre durant el juliol i l’agost a la platja de Fenals. Durant el 2016 més de 100.000 persones van passar per aquestes oficines.