Les fortes pluges causen un esvoranc de sis metres a la Ronda del Parc de Figueres

Una canonada d'aigües residuals ha rebentat i l'asfalt s'ha esfondrat

  • Dues dotacions de bombers s'han desplaçat al lloc dels fets © Patricia Capel
    Dues dotacions de bombers s'han desplaçat al lloc dels fets © Patricia Capel
  • L'esvoranc té unes dimensions de gairebé quatre metres © Patricia Capel
    L'esvoranc té unes dimensions de gairebé quatre metres © Patricia Capel

El temporal de pluja que ha caigut aquesta tarda sobre Figueres ha provocat un esvoranc de sis metres de llarg per quatre d'ample a l'asfalt de la Ronda del Parc. Segons han informat Bombers de la Generalitat el causant ha estat una canonada d'aigües residuals que ha rebentat pels voltants de les set del vespre. En aquells moments, una veïna resident al carrer Doctor Pasteur, ha començat a veure moviments estranys a la ronda: 'primer he vist com sortien unes esquerdes del terra i després, de cop i volta s'ha esfondrat el carrer', ha dit Patricia Capel en declaracions a AraGirona.cat moments després de l'incident. Seguidament Capel ha alertat a la Guàrdia Urbana i aquests han donat avís a les 19:08h als bombers que han desplaçat dues dotacions terrestres fins a l'esvoranc.

Fonts de l'Ajuntament de Figueres han explicat que han alertat als serveis municipals de Fisersa, encarregats del manteniment d'aigua a la ciutat, perquè es desplacessin fins a la Ronda del Parc per arreglar la canonada en mal estat. Per la seva banda la Guàrdia Urbana ha procedit a tallar el trànsit i ha retirat els vehicles aparcats al voltant de l'esvoranc amb l'ajuda de la grua municipal. Els bombers s'han retirat cap als voltants de les vuit del vespre. Operaris de Fisersa han estat treballant a la zona afectada fins arreglar el problema amb la canonada.

Afortunadament en el moment que s'ha esfondrat aquest tram d'asfalt no circulava cap vehicle per la zona i no s'han lamentat ferits ni més danys materials.