El Girona segueix a ritme imparable

Va derrotar el Mallorca per la mínima a Montilivi

El Girona FC segueix en el seu ritme imparable direcció a Primera després de derrotar ahir per la mínima al Mallorca que el visitava a Montilivi, si bé el gol no va arribar fins el minut 88 després d'aprofitar l'expulsió del jugador visitant Juan Culio.

El partit va començar com ja ens té acostumats el Girona a casa, amb una gran intensitat i que buscava tenir la possessió de l'esfèric en tot moment. Amb tot, el Mallorca no li va posar les coses fàcils i les primeres oportunitats van provenir de l'equip balear a xuts de Juan Domínguez i Sasa.

Els locals seguien amb ganes de voler mantenir el control del partit però totes les disputes passaven per guanyar territorialment el mig del camp. L'opció més clara del primer quart d'hora va arribar de la mà del visitant Lago Junior, aprofitant un malentès en la defensa dels gironins per plantar-se davant René, a qui va intentar vèncer amb una vaselina sense fortuna.

Coris pel Girona va intentar dos regats consecutius però després de centrar no va trobar rematador. Quan faltaven cinc minuts per finalitzar la mitja part el Mallorca va gaudir d'una darrera oportunitat, quan Juan Domínguez va recollir un mal rebuit d ela defensa i disparar des de la frontal de l'àrea. El seu xut va sortir fregant el travesser de la porteria defensada per René.

La segona part va començar com la primera, amb molt ímpetu per part del Girona però sense encert final i una circulació de pilota desencertada, el que propiciava robatoris en la possessió del Mallorca que es transformaven en contraatacs.

A vint minuts pel final el Girona va prémer el botó de les revolucions i, malgrat no crear ocasions de gol, va aconseguir tancar el Mallorca dins el seu camp. Tot semblava indicar que el partit acabaria amb empat a zero davant la conformitat dels visitants i la incapacitat del Girona per fer un gol.

Una doble groga a Culio el 88 va permetre als de Montilivi tenir l'oportunitat desitjada i assolir el gol mitjançant un cop de cap de Juanpe. Setena victòria consecutiva dels de Machín que es mantenen segons a la taula.