Banyoles segueix amb la millora dels camins escolars i carrils bici

La il·luminació dels vials de l'Estany també són objecte d'esmena

Banyoles (Pla de l'Estany) segueix apostant per la millora de camins escolars i carrils bici. En els propers dies s'instal·larà la passarel·la de la riera Canaleta després d'haver finalitzat el moviment de terres i l'escullera d'ambdues bandes. Aquesta actuació forma part d’un camí per a la zona d’hortes que facilitarà l’accés amb l’escola de Can Puig i l’institut Josep Brugulat, i descongestionarà el camí Fondo. També serà una alternativa als alumnes que actualment utilitzen la carretera de Vilavenut.

Serà una passarel·la per a vianants i ciclistes que connectarà amb un camí que passa pel mig de la zona d’hortes de Sota Monestir. Aquesta actuació, acordada al Consell de barri de Canaleta, està pressupostada en uns 53.000 euros.

Millora als punts baixos de llum al carril bici de l’Estany


Per altra banda, s’ha refet la il·luminació dels punts de llum baixos ja existents del carril bici de l’Estany de Banyoles, entre l’Estadi municipal Miquel Coromina i l’estanyol del Vilar. Fins ara hi havia problemes quan es mullaven i s’ha renovat i protegit la instal·lació per evitar-ho. És una nova actuació per millorar els carrils bici i els camins escolars de Banyoles.