Jamie Cullum, Zucchero, Love of Lesbian i UB40, confirmacions del Festival de Porta Ferrada

Les entrades es posen a la venda la setmana vinent

Jamie Cullum oferirà el seu únic concert a Catalunya al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Emordà), segons han avançat aquest matí els organitzadors.

Entre altres confirmacións també en destaca la visita de Zucchero 13 anys després del seu últim concert a l’Estat. Aquesta vegada l’artista italia vindrà acompanyat per una banda de 13 musics. D’altra banda, UB40 i Love of Lesbian són exclusives de Porta Ferrada aquest estiu al territori català, mentre Fangoria arribaran a Sant Feliu per presentar el seu darrer treball discogràfic "Canciones para robots románticos".

Els grans resultats, tant de venda com artístics, de les darreres edicions -i l’expectació creada: fa algunes setmanes que les xarxes del Festival estan rebent missatges interessant-se pel programa-  han fet que TheProject decideixi avançar uns quants artistes.

“És una evidència que el projecte s'ha consolidat, que el public reconeix l’esforç d’una oferta oberta  a tothom amb uns preus d’entrades molt sensibles i a unes magnífiques instal·lacions”, senyalen fonts de TheProject.

Les entrades per aquests concerts estaran a la venda a partir del divendres 17 de febrer només als punts oficials.

20% de descompte


El proper cap de setmana s’obriran les taquilles a l’Oficina de Turisme del Monestir per adquirir les entrades amb un descompte especial del 20% pels compradors que s’apropin a adquirir-les.

La resta del programa d’aquesta 55ena edició es presentarà durant el mes de març.