Les obres del futur espai cívic de la plaça Jordi de Sant Jordi a Girona començaran en 15 dies

El pressupost és de 41.391,24 euros

L’Ajuntament de Girona ha aprovat l’adjudicació de la contractació de les obres de condicionament de la planta baixa al local número 1 de la plaça Jordi de Sant Jordi, que s’ha de destinar a espai cívic i casal de jubilats del barri. També ha de servir per ubicar-hi el local de l’Associació de Veïns del Mercadal.
 
La primera intervenció consisteix exclusivament a adequar la planta baixa de l’edifici i es preveu que les obres s’iniciïn d’aquí 15 dies i que s’executin en el termini d’un mes. Amb aquesta actuació, es convertirà l’espai per destinar-lo a diferents zones: una sala àmplia i diàfana a l’estada de la gent gran, una sala d’actes, un petit espai de cafeteria, despatxos i lavabos. L’adjudicació s’ha fet amb l’empresa Serveis i Reformes 1973 SL per un import total de 41.391,24 € (IVA inclòs).
 
El tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha explicat que amb les accions d’aquesta primera fase “el nostre objectiu és assegurar que aquesta primavera ja es pugui obrir el local perquè la gent gran del barri en pugui fer ús i en pugui gaudir”. La segona fase, que servirà per adequar el primer pis de l’edifici, es portarà a terme més endavant.
 
L’Ajuntament de Girona farà ús de les instal·lacions d’acord amb un conveni establert amb la Universitat de Girona i aprovat en el Ple de l’11 de juliol del 2016.