Llach: 'Si no s'aproven els pressupostos, jo me'n vaig'

El diputat de Junts pel Sí afirma que seria "absurd" i "impossible" que els comptes no tiressin endavant

El diputat de Junts pel Sí (JxSí) Lluís Llach ha assegurat aquest matí que plegarà si no s’aproven els pressupostos del 2017. “Si no s'aprovessin els pressupostos, jo me'n vaig. Això és un problema de responsabilitat cívica.
 
La gent que des de qualsevol àmbit ideològic ha donat la confiança als 72 diputats perquè portin a terme aquesta feina no se la pot tractar així”, ha reflexionat en veu alta Llach als micròfons del programa ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio.
 
De fet, el diputat de JxSÍ afirma que seria "absurd" i "impossible" que els comptes no tiressin endavant, i s’ha adreçat de forma implícita a la CUP per recordar-los que l’objectiu de la legislatura és portar el país cap a la independència. “Entenc que el dia a dia és molt important. Que cadascú satisfaci, des de la dreta o des de l'esquerra, els seus militants és important. Però aquesta legislatura està claríssima. A Junts pel Sí ja ho tenim clar perquè vam renunciar a molts paràmetres ideològics des del principi”, ha reblat Llach.
 
“La nostra feina és arribar a poder fer el referèndum i fer el camí cap a la independència”, ha conclòs el diputat de Junts pel Sí, que també ha titllat de “coherent” que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, mantingui el compromís de no presentar-se a les properes eleccions catalanes.