Figueres rep setze propostes per al concurs d'idees del nou pavelló esportiu a l'Olivar Gran

El projecte està valorat en 375.876 euros

L'Ajuntament de Figueres ha rebut setze propostes per a la construcció del nou pavelló poliesportiu a la zona de l'Olivar Gran. El concurs d'idees per fer l'equipament es va convocar el passat novembre i el consistori té previst valorar les propostes al llarg d'aquest mes. El projecte està valorat en 375.876 euros i es donaran fins a tres premis a les millors idees presentades.

El primer serà de 10.000 euros als quals caldrà afegir la contractació de la redacció del projecte i la direcció d'obres. El segon i tercer obtindran un guardó de 3.000 euros. La iniciativa també contempla cinc accèssits amb una indemnització per despeses de 1.000 euros.

L'equipament serà el tercer de Figueres i servirà per fer front a la manca d'instal·lacions esportives que pateix la ciutat. Per a fer-lo possible, el govern municipal va convocar a finals de l'any passat el concurs d'idees per a dissenyar el projecte.

El procés s'ha tancat amb la recepció de setze propostes. Durant aquest gener, els membres del jurat les estudiaran.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, assegura que l'actuació respon al "compromís de construir aquest equipament absolutament necessari a la ciutat". "És una de les prioritats del Govern per aquest mandat", insisteix. Paral·lelament, s'està construint una pista coberta a l'escola Joaquim Cusí, també a l'Olivar Gran.