Cursos d'anglès especialitzat en gestió comercial gratuïts per aturats a La Selva

Ho organitza el Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Selva ha programat dos nous cursos d’anglès especialitzat en gestió comercial de 220 hores totalment gratuït per a persones a l’atur. A aquesta formació s’hi podran acollir totes aquelles persones que estiguin en possessió del títol de batxillerat, d’algun cicle formatiu de grau mitjà de la branca administrativa o equivalent o bé d’algun cicle formatiu de grau superior (CFGS). A aquesta formació també hi podran accedir les persones que hagin superat la prova d’accés als GFGS o la d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Aquelles persones que estiguin interessades a apuntar-s’hi només cal que s’adrecin al web www.selva.cat i consultin la informació que fa referència a aquest nou curs. La sessió formativa per a totes les persones que s’hi hagin inscrit es farà el pròxim dia 21 de desembre a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners.

La data d’inici serà el dia 9 de gener i s’allargarà fins al 22 de març. Les classes seran els dilluns, dimarts, dijous i divendres de tres quarts de nou del matí a tres quarts de dues del migdia.

El Consell Comarcal de la Selva ha participat en diversos programes de formació i ocupació per tal que aquelles persones que es troben en situació d’atur puguin accedir al món laboral. En els darrers mesos, des del Servei d’Ocupació del Consell s’ha aconseguit inserir més d’una quarantena de persones al món laboral amb contractes temporals i indefinits gràcies als programes per a joves.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha manifestat la voluntat de continuar treballant en aquesta línia per tal que “la comarca de la Selva sigui un territori d’oportunitats”. En aquest sentit, Balliu ha valorat molt positivament la trajectòria del Consell pel que fa a les polítiques d’ocupació i ha assegurat que per al Consell és una prioritat que a la comarca de la Selva la gent es pugui formar i pugui accedir al món laboral.

Aquests dos cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors per a l’any 2016.