Continua la recerca de la parella desapareguda fa una setmana a Platja d'Aro

Els agents busquen objectes personals i investiguen si hi ha gravacions de càmeres de vigilància

Els Mossos d'Esquadra revisen aquest dijous el camí de ronda de s'Agaró i els voltants de la platja Sa Conca per trobar pistes de la parella desapareguda fa una setmana.

Els agents busquen objectes personals que puguin aportar més detalls d'aquest cas i investiguen si alguna càmera de vigilància va gravar-los mentre feien aquest trajecte. La busca també es fa per mar amb la col·laboració de Salvament Marítim, la Guàrdia Civil i una unitat subaquàtica de la policia catalana.

Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han donat per tancat el dispositiu de recerca i només el reprendran si apareix una nova pista o si el jutge autoritza la localització dels mòbils. La parella, de 37 i 36 anys, tenia una reserva en un hotel de Palamós per dijous a la nit però no hi van arribar mai. Per això, els amics i familiars sospiten que van desaparèixer mentre feien el camí de ronda.

El cotxe de lloguer que el matrimoni feia servir per passar una setmana de vacances a la Costa Brava es va trobar al carrer Vall d'Aro de la urbanització. Una amiga de la parella, Roser Cabré-Verdiell, va explicar a l'ACN que les alarmes van saltar quan l'home no es va presentar a la feina dilluns. Aleshores, es van posar en contacte amb els familiars a Alemanya perquè presentessin la denúncia que ha permès iniciar la recerca.

La parella, que fa tres anys que viu a Barcelona, tenia vacances tota la setmana passada i va decidir passar uns dies a la Costa Brava. Van començar la ruta a Cadaqués, on van estar de dilluns a dijous.

Dijous al matí, van marxar de Cadaqués en direcció a Palamós, on tenien reserva per a la nit següent. "Des de dijous al matí no hi ha hagut cap contacte amb ells, l'última trucada a la família a Alemanya va ser a les 14.36 i tampoc hi ha hagut moviment al seu correu electrònic", ha detallat l'amiga i companya de feina de l'home.