L’Espai Gironès busca 200 models per la 3a edició de l’Espai Model Fashion Show

L’esdeveniment es durà a terme del 5 al 15 d’octubre

L’Espai Gironès es tornarà a omplir de moda aquest mes d’octubre amb l’Espai Model Fashion Show, un gran esdeveniment molt innovador que aproparà  als visitants del Centre Comercial les noves tendències de la tardor-hivern.  L’Espai Model Fashion Show se celebrarà, per tercer any consecutiu, del 5 al 15 d’octubre. Per l’edició d’aquest any, que  presenta moltes novetats, l’Espai Gironès calcula que necessitarà 200 models.  Amb aquesta iniciativa el Centre Comercial vol que durant aquests dies els clients es puguin submergir en el món de la moda i conèixer de primera  mà què es portarà la propera temporada.

Els càstings duraran quatre dies: el 5, 6 i 7 d’octubre (de les 18h a les 21h), i el 8 d’octubre ( de les 12h a les 14h i de les 18h a les 21h) i  es duran a terme en una passarel·la instal·lada a la planta baixa del Centre Comercial. A més, s’ha previst tres dies d’assajos: el 10 i 11  d’octubre ( de les 17h a les 20h) i el 12 d’octubre ( de les 16h a les 20h), dia en que l’Espai Gironès estarà obert al públic. L’objectiu és trobar  els 200 models que, lluint les peces de roba de la nova temporada, participaran en les performances que tindran lloc els dies 13 i  14  d’octubre (de les 18:30 a les 20h) i el 15 d’octubre (de les 18h a les 20h) . Abans de cada performance hi haurà una actuació de l’escola de dansa U!dance de Girona.

Un any més l’Espai Gironès vol que sigui el propi públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2015.  Així, els clients del Centre Comercial  podran interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna que s’instal·larà al Punt d’Informació i també a través del Facebook.  A més de ser la nova imatge de la campanya de rebaixes d’hivern de l’Espai, els guanyadors  s’emportaran un book de fotos professional.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts a l’Espai Model  Fashion Show. Així, el 15 d’octubre, de les 12 a les 13h, es durà a terme una desfilada de moda infantil. En el cas dels petits els càstings també s’han previst per al 5, 6  i 7 d’octubre (de 18h a 21h) i 8 d’octubre ( de les 12h a les 14h i de les 18h a les 21h). Totes les actuacions estaran acompanyades per DJs de Ràdio Flaixbac.

Els preparatius i desenvolupament de la tercera edició de l’Espai Model Fashion Show es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del seu web.