Una rave a Llagostera acaba amb un detingut i dinou denúncies per tinença de drogues

L'arrestat tenia trenta pastilles d'èxtasi i un embolcall amb cocaïna

La Policia Local de Llagostera (Gironès) ha fet dinou denúncies per tinença de drogues i ha detingut un jove amb trenta pastilles d'èxtasi la matinada de dissabte a diumenge en una festa rave a la zona coneguda com 'Les quatre parets'. L'arrestat té 23 anys i és veí de Begur (Baix Empordà).

Es agents van tenir coneixement de la celebració de la festa al veïnat de Sant Llorenç, en uns terrenys situats entre Llagostera i Tossa de Mar on ja s'han celebrat abans raves clandestines. La policia va fer diversos controls a la zona d'accés de la festa i va acabar interposant dinou denúncies; dotze per tinença de marihuana, una per MDMA, tres per haixix, una per speed i marihuana, una més marihuana i haixix i la darrera per portar marihuana i MDMA. A més, van detenir un jove de nacionalitat espanyola a qui van enxampar amb les trenta pastilles i, també, un embolcall de plàstic amb cocaïna.

La Policia Local de Llagostera ha interposat aquest cap de setmana un total de dinous denúncies per tinença de drogues en una nova rave clandestina a la zona coneguda com 'Les quatre parets'. Els agents van situar controls a l'accés a la festa il·legal i van enxampar nombrosos joves amb alguna substàncies estupefaent.També van detenir un jove de nacionalitat espanyola de 23 anys i veí de Begur per un delicte contra la salut pública perquè el van atrapar amb trenta pastilles per a la seva suposada distribució i un embolcall de plàstic amb cocaïna al seu interior. Ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.