Olot programa Roger Mas i el concert de final d'etapa de Teràpia de Shock aquesta tardor

Hi ha més d’un centenar de propostes musicals, teatre o dansa

La capital de la Garrotxa programarà més d’un centenar de propostes culturals durant aquesta tardor per a un públic de totes les edats. Entre les novetats, destaca un cicle de cantautors amb noms com Roger Mas, que interpretarà temes del seu darrer disc ‘Irredempt’, el nord-americà Jonah Smith, Eduard Camimas o Paula Valls, així com el concert de fi d’etapa de Teràpia de Shock.

En l’àmbit de les arts escèniques, destaca la comèdia ‘Caiguts del cel’ amb Emma Vilarassau i Jordi Bosch i en dansa, la proposta ‘Espheres’ de Moviment Lantana en el marc del festival Lluèrnia.

Per primera vegada s’organitzarà una jornada de terror per als joves, que inclourà una gimcana pel centre i la projecció de la pel·lícula ‘It follows’. Les entrades s’han posat a la venda aquest dimarts.

Ampliació:

La programació musical està encapçalada per un cicle de cantautors que inclou les actuacions de Roger Mas, Jonah Smith, Eduard Canimas, Paula Valls i els Déu ni Duo. També s’organitzarà una jornada dedicada a la figura de Georges Brassens, que serà recordat pel grup del seu nebot, Les Amis de Brassens.

Pel que fa a la música clàssica, un any més s’oferirà un concert de piano a càrrec d’un dels guanyadors del concurs Maria Canals. També hi haurà un concert amb l’Orquestra de Cambra del Penedès que interpretarà obres de l’olotí Joan Maria Riera i l’orquestra Barroca Catalana amb motiu del concert de Nadal. La programació inclou també l'actuació de Pee Wee Ellis Quartet en el marc del Jazz Olot així com el de fi d’etapa dels garrotxins Teràpia de Shock.

En l’àmbit de les arts escèniques, es podrà veure la comèdia ‘Caiguts del cel’ amb Emma Vilarassau i Jordi Bosch, mentre que en dansa s’ha programat ‘Espheres’, de Moviment Lantana, que es podrà veure en el marc del festival Lluèrnia, i pel que fa a circ, el muntatge ‘In tarsi’, de la companyia EIA.

Terror per als joves

Enguany s’ha programat per primer cop una jornada titulada ‘Ciutat del terror’, que inclou una gimcana pel centre de la ciutat i que està pensada per a un públic adolescent. Els assistents hauran de resoldre un enigma i també podran veure la pel·lícula ‘I follows’ de David Tobert Mitchell.

Per als més petits, s’organitzarà el cicle d’espectacle de Rialles, les activitats de la Sala infantil de la Biblio Sala infantil de la Biblioteca Marià Vayreda i el festival El Més Petit de Tots per als menors de 5 anys.

Des dels Museus d’Olot, s’han programat les exposicions de Santiago Vilanova i Enric Colldecarrera i la mostra “Miquel Blay. Sentiment Olotí” que es complementa amb un extens programa d’activitats relacionada amb el prestigiós escultor olotí amb motiu de l’Any Blay. Al Museu dels Volcans s’hi pot veure una exposició dedicada a la fauna del Fluvià i al Museu dels Sants “Identitats ImPossible”, activitat central de l’itinerari homònim.