Localitzades 281 plantes de marihuana en dos dies al Baix Empordà

Es trobaven en camps de blat i un hort

Agents dels Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local de la Bisbal, van detenir el dia 7 de setembre, un home, de 47 anys, de nacionalitat romanesa i veí de La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
En data 7 de setembre, la policia va localitzar en un hort d’un habitatge de la població de La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) 32 plantes de marihuana.
 
Amb la col·laboració de la Policia Local de la Bisbal,  van localitzar el propietari de la plantació i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
El detingut, va passar el mateix dia 8 de setembre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat.
 
El dia abans, els mossos van tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana a l’interior d’uns camps de blat de moro en el terme municipal de Fontanilles (Baix Empordà).
 
Els mossos s’hi va adreçar i  van localitzar en tres camps adjacents 249 plantes de marihuana en estat de màxim floració i d’una alçada de més de 2,5 metres.
 
Per tal que les plantes no arribessin al mercat, la policia va creure convenient  procedir a la seva recol·lecció i posterior destrucció.
 
Els mossos continuen la investigació per tal d’esbrinar qui era el propietari de les plantes.