Presó per cometre tres atracaments a punta de ganivet a Girona i apunyalar una de les víctimes

El delinqüent abordava persones pel carrer i les amenaçava per emportar-se bosses de mà, mòbils i diners

El jutge ha enviat a presó un lladre que va cometre tres atracaments a punta de ganivet a Girona i va apunyalar al braç i a la cama una de les víctimes, que es va resistir al robatori. Els Mossos d'Esquadra van detenir el sospitós el 28 d'agost. És un veí de Sant Joan de Mollet de 36 anys i amb antecedents.

Li atribueixen tres delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions. El dos primers atracaments van ser el 24 d'agost. Cap a les cinc de la tarda, a la zona de la devesa, va abordar una parella d'amics i, amenaçant-los amb el ganivet, els hi va robar els dos mòbils i pocs diners que portaven a sobre. El segon robatori va passar només una hora després a la zona de Pont Major. El mateix home va fer servir l'arma blanca per atracar dues noies a qui va exigir diners. Una d'elles va fugir corrent i a l'altra la va retenir fins que li va robar el mòbil. Arran d'aquests fets, els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Girona van recollir tots els indicis per aconseguir saber qui en podria ser l'autor dels robatoris.

El dia 28 d'agost, el lladre va tornar a actuar. Els agents van saber que s'havia comès un altre robatori de característiques semblants a la zona de la plaça de Sant Feliu de la ciutat.

En aquesta ocasió, l'home va baixar d'un cotxe i es va dirigir a dues amigues amb la intenció de robar la bossa de mà que duien. Una d'elles es va resistir de forma activa a l'atracament i el delinqüent li va clavar el ganivet al braç i a la cama i va fugir sense el botí. A la dona la van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, on li van haver de fer punts de sutura a les ferides.

El mateix 28 d'agost, els agents, que ja havien identificat el suposat autor dels fets, el van localitzar en una gasolinera de la ciutat i el van detenir.

El detingut, que té antecedents, ha passat aquest dimarts a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que l'ha enviat a presó.