Detinguts dos traficants amb haixix, cocaïna, èxtasi i cristall al cotxe, a Platja d'Aro

Feia mesos que la policia local seguia la pista del vehicle de gamma alta

La Policia Local de Platja d'Aro (Baix Empordà) ha detingut dos traficants a qui van enxampar amb haixix, cocaïna, èxtasi i cristall el 18 d'agost. Els arrestats tenen 25 i 28 anys i són de nacionalitat espanyola. Una patrulla de paisà que feia feines de seguretat ciutadana a la zona centre del municipi va veure el vehicle de gamma alta i matrícula francesa.

Feia mesos que li seguien la pista per la seva suposada vinculació amb el tràfic de drogues però, a més, els ocupants feien moviments sospitosos. En concret, el cotxe donava voltes a una zona d'aparcament mentre el conductor anava fent trucades des del mòbil. Els agents de paisà van decidir seguir-los i van veure com un altre home pujava al vehicle. En aquest moment, els agents es van apropar al vehicle i es van identificar com a policies.

En l'escorcoll van trobar diverses drogues. Hi havia 100 grams d'haixix, 15 de cocaïna, èxtasis i cristall. També van intervenir una bàscula de precisió, dos telèfons mòbils, sis targetes SIM i un terminal que havia estat sostret a la localitat de Calonge en un robatori silenciós. La policia va traslladar els detinguts a la comissaria de la Policia Local per iniciar les diligències judicials.