Detenen un home per disparar un tret contra un altre a Vidreres en el transcurs d'una baralla

Es desconeix el motiu de la baralla que ha generat diversos rumors entre els veïns

Una baralla entre veïns de la urbanització Mas Flassià de Vidreres ha acabat a trets aquest dijous al migdia. Els fets han tingut lloc pels voltants d'un quart d'una, quan dos homes s'han discutit. La picabaralla ha començat al mig del carrer Josep Pla, a l'alçada del número 64.

La discussió ha anat pujant de to i, en un moment de l'enfrontament, un dels homes ha tret una arma de foc i ha engegat un tret a l'altre. El projectil, però, no l'ha arribat a tocar. Un treballador d'una obra propera ha explicat que ha sentit un espetec 'molt fort' i que, en un primer moment, es pensava que es tractava d'un petard.

Poca estona després, però, el carrer s'ha omplert de Mossos d'Esquadra. Els agents han pogut detenir l'agressor, que es troba detingut a la comissaria dels mossos a Santa Coloma de Farners, on li prendran declaració.

Els agents d'investigació han anat fins al domicili del detingut, situat al número 86 del carrer Tramuntana, a tocar del lloc on ha començat la baralla. Els mossos han precintat la casa i han recollit indicis per a la investigació. Al jardí de la casa, aquesta tarda, encara hi havia marcat com a prova el casquet d'un projectil.

Rumors

Les hores posteriors als fets i la gran incertesa entre els veïns per saber que havia passat exactament ha despertat suspicàcies entre els mateixos, els quals han començat a estendre diversos rumors sobre els motius de la baralla. El rumor que ha circulat amb més força és que l'home agredit és el que ahir va matar a un altre persona a Figueres després d'una disputa de trànsit, mentre que l'autor del tret seria un familiar de la víctima, Benissa Bachiri, veí de Castelló d'Empúries de 40 anys. Aquesta informació ha estat desmentida per part dels Mossos d'Esquadra.