Un home en mata un altre després d'una disputa de trànsit als accessos de Figueres

El conductor d'una furgoneta ha colpejat a la víctima al cap amb un objecte contundent

  • Agents recollint proves del cotxe, amb signes evidents de topada © ACN
    Agents recollint proves del cotxe, amb signes evidents de topada © ACN
  • La comitiva judicial i agents dels Mossos d'Esquadra inspeccionant el lloc dels fets © ACN
    La comitiva judicial i agents dels Mossos d'Esquadra inspeccionant el lloc dels fets © ACN

Els fets han tingut lloc pels volts de tres quarts d'una del migdia d'avui. Segons les primeres informacions, els conductors dels dos cotxes circulaven a gran velocitat per la C-260 en direcció a Figueres, una via amb dos carrils per banda. Ha estat quan han arribat a l'entrada de la ciutat, que els dos vehicles –un dels quals, una furgoneta de repartiment- s'han aturat en un vial i la picabaralla ha acabat de la manera més tràgica.

Segons sembla, l'agressor, que anava a cavall de la furgoneta, hauria sortit del vehicle i hauria colpejat fortament el cap de Benissa Bachiri, veí de Castelló d'Empúries de 40 anys amb el gat de la furgoneta. El conductor del turisme ha quedat estès a terra, al davant del supermercat Carrefour que hi ha a l'indret, i el l'agressor ha marxat del lloc.

Els efectius d'emergència, en rebre l'alerta, no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima, que tindria al voltant d'uns 40 anys. Fins a la zona, que es troba propera a un polígon comercial, s'hi ha desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, que han tapat el cos amb una lona.

A més dels investigadors, que recullen diversos indicis a la zona, la comitiva judicial –amb el fiscal encarregat d'homicidis- també es troba al lloc per fer l'aixecament del cadàver. Els Mossos d'Esquadra estan buscant el conductor de la furgoneta de repartiment.