Diana Krall, let's fall in love

La canadenca va repassar èxits dels seus 23 anys de carrera al festival Castell de Peralada

La canadenca Diana Krall va omplir ahir a la nit el recinte del Festival Castell de Peralada en una nit on va repassar alguns dels èxits dels seus darrers 23 anys de carrera. Malauradament, el repertori que va escollir per a la vetllada poc tenia a veure amb el seu disc més venut "Live in Paris" (2002) i amb el qual va marcar una època després d'aquell memorable concert a la capital francesa el 29 de novembre de 2001.

Si bé és cert que aquella nit va interpretar temes dels discs "Only Trust Your Heart", "All for You", "When I Look in Your Eyes" i "The Look of Love", ahir va semblar que s'havia oblidat d'ells. En total, només tres cançons van ser escollides per Peralada: "Let's fall in love", "Deed I do" i "A case of you", aquesta darrera una fantàstica peça de Joni Mitchell que Krall va versionar per primer cop a París i que ahir va interpretar en solitari poc abans d'acabar el concert.

La cantant i pianista va arribar al festival altempordanès acompanyada del guitarrista Anthony Wilson (amb qui porta damunt els escenaris més de 15 anys), el bateria Karriem Riggins i el baixista Robert Hurst. El públic de Peralada va gaudir d'altres peces populars com "Let's face the music and dance", "How deep is the ocean", "Cheek to Cheek", "Boulevard of broken dreams" i "All of me" que fa servir per a rematar el concert.

Krall, amb la seva habitual i característica timidesa, va interactuar poc amb un respectable poc acostumat a les audicions de jazz que difícilment aplaudia al finalitzar els 'solos' del quartet. La canadenca es va mostrar freda i distant, sense prestar gaire atenció als seus companys com tampoc a la resta del públic.

Malgrat tot (i afortunadament), els 90 minuts de concert programats van acabar transformant-se en 110 minuts. Uns 6.600 segons on, més d'un, es va enamorar de Krall, el jazz i Peralada.