Joan Colomo, Dolo Beltran, Xarim Aresté i Miqui Puig DJ s’afegeixen a l'Acustica de Figueres

Aquests artistes estrenaran un nou escenari, a la balconada del teatre jardí

El cantautor Joan Colomo, la líder de ‘Pastora’, Dolo Beltran, el guitarrista Xarim Aresté i Miqui Puig DJ s’han afegit al cartell del festival ‘Acústica’ de Figueres que tindrà la seva quinzena edició de l’1 al 4 de setembre. Aquests artistes, entre, d’altres seran els encarregats d’estrenar un nou escenari, la balconada del teatre-jardí que s’incorpora enguany als espais del festival.

L‘Acústica’ oferirà enguany més de 40 actuacions distribuïdes a cinc escenaris de l’entorn del Museu Dalí. Macaco, Muchachito Bombo Infierno, Kiko Veneno, Adrià Puntí i Marky Ramone, són alguns dels noms que s’ha s’havien anunciat per a l’’Acústica’ 2016.

Pel que fa als artistes que s’acaben d’incorporar al cartell, ¡Joan Colomo, presentarà en format acústic el seu darrer disc ‘Sistema (B-Core)’; Dolo Beltran interpretarà en solitari els grans èxits de ‘Pastora, i Xarim Aresté, presentarà el seu segon disc, ‘La Rosada’ (Bankrobber) guardonat com el millor disc de pop-rock de l’any 2015 dels Premis Enderrock.

Miqui Puig, antic membre de Los Sencillos s’estrenadà com a ‘disc-jockey a l’’Acústica’. També s'incorpora la cantant Marion Harper, guanyadora del Premi Descobertes del festival Strenes de Girona. Tanca aquesta darrera tongada d'artistes, Adrià Giner Dj, que serà el responsable de posar el fil musical a l’Acústica Market, una de les novetats d’aquesta edició.Aquest any, com a element destacat del festival, s’ha preparat l'espectacle: ‘Acústica 15 anys. La banda sonora del nostre país’que reunirà figures destacades de la música catalana per celebrar els 15 anys de l'Acústica.