Denunciats dos conductors de vehicles de gamma alta per circular temeràriament a l'AP-7

Han pagat una multa de 500 euros i perdut 6 punts del permís de conduir

Els Mossos d’Esquadra van denunciar el dia 15 de juny, a Barcelona, dues persones ambdues de 31 anys, de nacionalitat britànica, com a presumptes autores d’una infracció administrativa per conduir temeràriament.
 
Cap a les set del vespre del mateix dia, diverses trucades de ciutadans van alertar als mossos que hi havia vehicles d’alta gamma circulant a altes velocitats per l’autopista AP-7, al Gironès, en sentit sud.
 
Els agents es van dirigir a l’autopista i van fer recerca dels conductors. Gràcies a la col·laboració ciutadana van saber que els conductors de dos cotxes s’havien dedicat, a més, a fer virolles a l’àrea de servei del Gironès, al punt quilomètric 70 de la mateixa autopista situat dins el terme municipal de Riudellots de la Selva.
 
Els mossos, després de finalitzar la recerca per l’autopista, es van centrar en buscar el destí dels conductors i els seus vehicles per la geografia catalana.
 
Després de diverses indagacions, agents de la unitat de trànsit de Girona i els investigadors del Grup de Recerca i Documentació (GRD), van saber que aquestes persones estarien allotjades en un hotel de Barcelona on, després de localitzar-les i identificar-les, van ser denunciades administrativament.
 
Els conductors denunciats van haver de pagar una denúncia administrativa que va suposar la pèrdua de 6 punts del permís de conduir i la sanció econòmica de 500 euros.
 
Els mossos demanen responsabilitat, prudència i respecte a la normativa viària i al usuaris de la via a l’hora de fer els seus desplaçaments.