Espai Gironès col·labora per novè any consecutiu amb la Fundació Oncolliga Girona

El Centre Comercial ha firmat un nou acord de col·laboració amb l’entitat

Continuar donant suport  a la important tasca d’ajuda als malalts de càncer i les seves famílies que està duent a terme la Fundació Oncolliga Girona.  Aquest és l’objectiu del nou  acord de col·laboració que l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A., ha formalitzat  amb l’entitat gironina. A l’acte hi han assistit la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer , i el gerent de l’ Espai Gironès, Pau Jordà.


El centre comercial gironí va signar el primer conveni amb la Fundació Oncolliga el 2008 i ha anat renovant-lo cada any. Durant aquest període, l’Espai Gironès ha acollit nombroses i variades activitats de conscienciació sobre la malaltia i d’ajuda a l’entitat com ara exposicions de fotografia, subhastes benèfiques i maratons de ball.

La Fundació Oncolliga Girona és referent a les comarques de Girona en el suport a les persones  afectades pel càncer, intentant fer més fàcil el dia a dia als qui pateixen directament la malaltia i als qui estan al seu voltant. És per això que l’Espai  Gironès s’ha volgut implicat en les seves accions de la mateixa manera que ho ha fet amb altres institucions que també treballen per millorar el benestar dels  gironins i  en el progrés de les comarques de Girona com ara Càritas Diocesana de Girona, la Fundació Jaume Casademont o la Fundació Astrid 21.