Espai Gironès lliura a les entitats els aliments, roba i llibres recollits en la campanya solidària

Més de 300 persones van participar al final de festa de l'11è aniversari

L’Espai Gironès ha entregat avui més de 600 peces de roba, uns 400 llibres i uns 100 quilos de menjar recollits durant la campanya solidària que s’ha dut a terme en el centre comercial del 9 de maig al 4 de juny a favor del Banc dels Aliments, Càritas i Fundació Resilis. El lliurament s’ha dut a terme amb la presència del gerent d’Espai Gironès, Pau Jordà; el president del Banc dels Aliments, Frederic Gómez Pardo; Amèlia Rispau i Rosa Font, en representació de Càritas; i Maria Piqué i Carla Rodríguez, en representació de la Fundació Resilis. L’objectiu d’aquesta campanya, que s’ha fet en el marc de l’onzè aniversari de l’Espai Gironès, ha estat impulsar una nova acció solidària per contribuir a millorar el benestar dels gironins. La recollida solidària de roba, llibres i aliments se suma a les nombroses actuacions que porta a terme el centre en col·laboració amb entitats benèfiques del territori gironí.

Dissabte es van cloure els actes de l’onzè aniversari amb una gran festa que va comptar amb a participació d’unes 300 persones, i la construcció del logo de l’Espai Gironès amb cartolines. Unes 150 persones van participar per fer possible aquest logo gegant i es va fer una filmació aèria. La festa es va acabar amb un brindis de cava per celebrar l’aniversari i amb animació DJ.

Per celebrar l’onzè aniversari s’ha programat durant el mes de maig i fins el 4 de juny un gran nombre d’activitats musicals, de moda, i gastronòmiques. Sota el lema La Música + de 10. 11 anys amb molt de ritme, s’ha organitzat el El Concurs de Música + de 10 i el guanyador va ser obsequiat amb una sessió de gravació en un estudi musical.

Divendres 13 de maig i dissabte 14 de maig, de 10h a 22h, es va instal·lar a l’Espai Gironès un piano interactiu per a grans i petits, una activitat  divertida i a la vegada didàctica. La setmana del 16 de maig es va programar la la Moda + De 10. 11 anys molt fashions!, per tal de buscar els millors looks fashion (persones amb estil propi), que se sumaran als models de l’Espai Model Fashion Show i que formaran part de la nova imatge publicitària de L’Espai.

Per a la setmana del 23 de maig, es va organitzar un concurs de pastissos i el guanyador va ser obsequiat amb un àpat en un restaurant amb estrella Michelín.  També es va fer ofertes gastronòmiques als restaurants del centre comercial. El dimecres 25 de maig es va fer un Happy Hour a tots els restaurants de l’Espai.