Busquen un home que ha fugit dels Mossos i abandonat el cotxe a Peralada

Els agents s'han endut el vehicle a comissaria

Els Mossos d'Esquadra busquen un conductor que ha fugit abandonant el cotxe després de protagonitzar una persecució policial a l'Alt Empordà. Els fets han tingut lloc a quarts de nou del matí d'aquest dimarts.

Després de circular a gran velocitat per l'N-II, l'autopista AP-7 i la N-260, i amb diversos cotxes patrulla seguint-lo, el conductor ha aconseguit burlar els agents a Peralada (Alt Empordà), on ha deixat el cotxe en un camí de terra i ha fugit a peu. Els mossos han portat el vehicle fins a comissaria, perquè del maleter en sortia una forta olor a marihuana. Quan l'han examinat, però, no han trobat res de droga a l'interior. La policia continua buscant el fugitiu.

Ampliació:

Cap a quarts de nou del matí, una patrulla de Trànsit de Figueres ha vist un cotxe circulant a gran velocitat per l'N-II. Els agents han començat a perseguir-lo i el conductor, que era l'únic ocupant, ha intentat esquivar-los entrant a l'autopista a l'alçada de Figueres Nord.

A partir d'aquí, el fugitiu ha començat a fer voltes per diverses carreteres de la comarca, seguit de prop per diversos cotxes patrulla, que en ocasions el perdien de vista. Els mossos l'han vist abandonant l'autopista per la sortida 5 (la de l'Escala), li han seguit la petja fins a Sant Miquel de Fluvià, l'han tornat a perseguir mentre circulava per l'N-260 a Vilabertran i després el fugitiu se'ls ha escapolit.

Poca estona més tard, els agents han trobat el cotxe abandonat en un camí de sorra a Peralada, a prop de la C-250. Quan s'han acostat al vehicle, no hi havia ningú a l'interior. El fugitiu ha fugit a peu i encara se'l busca.

Els mossos, però, sí que han vist com del maleter del cotxe en sortia molta fortor a marihuana. Per això, han portat el vehicle fins a comissaria per examinar-lo. Un cop allà, però, no han trobat res de droga a l'interior.