Quatre detingudes per robar més de cent productes d'un supermercat de Palafrugell

S'amagaven la mercaderia dins les malles

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 17 de maig a Palafrugell, quatre dones, d’entre 25 a 52 anys, de nacionalitat espanyola, veïnes de Terrassa i el Prat de Llobregat (Baix Llobregat, Vallès Occidental), com a presumptes autores d’un delicte de furt.
 
En mateix dia 17 de maig a quarts de vuit del vespre, una dotació policial estava realitzant patrullatge preventiu en les zones comercials de la població de Palafrugell (Baix Empordà).
 
Quan van observar tres dones sortien d’un supermercat i accedien a un vehicle que les esperava davant la porta. Aquelles dones les van reconèixer ja que les havien identificat altres vegades per cometre delictes contra el patrimoni.
 
Els agents van aturar el vehicle, van identificar i escorcollar les ocupants. De resultes de l’escorcoll la policia va localitzar amagats a l’interior de les malles que duien les dones i amagats sota els seients del vehicle diversos productes.
 
Entre els productes hi havia pots de laca, sobres d’embotits diversos, llaunes d’escopinyes, llaunes d’anxoves, etc. tots els productes estaries valorats en més de 450 euros.
 
Davant les evidències, la patrulla va detenir a les quatre dones com a presumptes autores d’un delicte de furt.
 
Les detingudes, amb antecedents, van passar el dia 18 de maig a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat.