L'Espai Gironès incrementa un 2,9% les vendes durant aquest quatre primers mesos

De gener a abril han rebut 2.720.000 visitants

El centre comercial Espai Gironès, situat a Salt (Gironès) i gestionat per Multi Spain Management, ha incrementat un 2,9% les vendes durant els primers quatre mesos d’aquest any en comparació amb el mateix període del 2015. En total han facturat 29,36 milions d’euros. D’altra banda, de gener a abril, un total de 2.720.000 persones han passat per aquestes instal·lacions, un 1,7% més que l’any passat.

El públic principal són famílies de les comarques gironines, del sud de França i de la demarcació de Barcelona. Entre un 3 i un 4 per cent dels visitants són turistes estrangers, principalment anglesos, holandesos i russos. La despesa mitjana per persona es situa en els 10,80 euros. El centre comercial, de 40.000 metres quadrats, té una ocupació dels locals del 99,1%.

A partir del proper dilluns, les instal·lacions disposaran d’un quiosc de Nespresso, un exemple de la línia de renovació i adaptació que estan duent a terme. En les darreres setmanes, la direcció de l’Espai Gironès també ha tancat un acord amb la l’empresa Desigual. Està previst que la firma catalana tèxtil s’instal·li al centre comercial a partir de la propera tardor. El nou establiment estarà gestionat pels propietaris del grup Qüest, que ja disposen d’un local al centre comercial de Salt. La nova botiga de roba ocuparà uns 250 metres quadrats i estarà situada a la primera planta de l’Espai Gironès. Paral·lelament, l’empresa gironina de restauració König també ha decidit potenciar la seva presència al centre comercial i ampliarà el local que tenia fins ara, gairebé duplicant-lo. La inauguració del nou restaurant també s’espera per a la propera tardor.

Durant aquest mes de maig, l’Espai Gironès celebra el seu onzè aniversari amb un gran nombre d’activitats que van des de descomptes, promocions, ofertes gastronòmiques o concursos de pastissos. A més, han organitzat una recollida d’aliments, roba i llibres a favor del Banc dels Aliments, Càritas i Fundació Resilis. El proper dissabte 4 de juny es portarà a terme l’acte de cloenda de l’onze aniversari amb un concert amb animació.