La parella d'Inés Arrimadas deixa l'acta de regidor a Ripoll per motius personals

Xavier Cima (CDC) ja va renunciar a la presidència del partit al Ripollès fa unes setmanes

Xavier Cima (CDC) ha decidit deixar de ser regidor a Ripoll, on actualment és tercer tinent d'alcalde, per motius personals. Ho va donar a conèixer ahir, a través de les xarxes socials.

L'actual parella de la cap de l'oposició del Govern, Inés Arrimadas (Ciutadans), també va renunciar fa unes setmanes la presidència de CDC del Ripollès, després de vuit anys estant-ne al capdavant.

El regidor va anunciar la seva decisió a través de les xarxes socials amb una fotografia que incloïa el següent missatge: "Aprofito avui, des de l'indret que més m'estimo de Ripoll, per acomiadar-me com a regidor de l'Ajuntament. Ha estat un honor i un plaer. La vida ens mou i això és bo. Mil gràcies i fins aviat!".

Cima va entrar de regidor a l'Ajuntament de Ripoll l'any 2011, assumint l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Empresa, una cartera que ha mantingut fins a l'actualitat en el segon mandat de CiU al govern. L'alcalde de la ciutat, Jordi Munell, ha reconegut la seva vàlua tot dient que ha fet una feina "molt satisfactòria" al territori alhora que ha lamentat la seva marxa. Munell ha explicat que fa uns dies ja li ho va comunicar al·legant motius personals.

Xavier Cima serà substituït a l'Ajuntament de Ripoll per la següent persona a la llista, Montsina Llimós. Munell ha explicat que, com que té un perfil diferent, caldrà fer alguns "petits canvis" al cartipàs municipal que es donaran a conèixer en les properes setmanes. La renúncia de Cima es farà efectiva en el ple d'aquest abril.

Fa unes setmanes, Cima també va anunciar la seva renúncia com a president de CDC del Ripollès, després de vuit anys al capdavant. Ho va fer al·legant motius personals i professionals.

A banda de la seva carrera en l'àmbit municipal, Cima també ha estat diputat del Parlament per un període breu, durant dos anys. El març del 2013 va ser nomenat diputat pel grup parlamentari de CiU en substitució de Montserrat Roura que va assumir el càrrec de delegada de Benestar i Família a Girona.

Cima afronta ara un període de reflexió personal per estudiar amb deteniment diferents ofertes provinents de l'empresa privada. Segons ha explicat, seguirà vinculat a Convergència, tot i que no sap si assistirà o no al congrés de refundació del partit.