Detenen un home que portava 21 embolcalls amb droga en un control de trànsit a Roses

El detingut va intentar amagar les substàncies estupefaents a la guantera del cotxe

-La Policia Local de Roses ha detingut un home de 33 anys per un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat dimecres 30 de març quan els policies estaven fent un control de trànsit a la carretera comarcal C-260, dins del municipi de Roses (Alt Empordà). Pels volts de dos quarts de tres del migdia, una patrulla va aturar un vehicle que circulava en direcció cap al centre de Roses.

En aquell moment, els agents van veure com el detingut amagava alguna cosa a la guantera del vehicle. Durant l’escorcoll, van trobar un embolcall amb cocaïna i una bossa que contenia 20 embolcalls més amb una substància en pols, com si fos pedra de color marró, que ja han enviat al laboratori per analitzar-ho. Davant d’aquests fets i tenint en compte la quantitat de droga intervinguda, els policies van detenir el conductor. Posteriorment va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Roses.

Els fets van succeir pels volts de dos quarts de tres del passat 30 de març quan una patrulla de la Policia Local de Roses estava fent tasques de vigilància del trànsit a la C-260. Els agents van donar l’alto a un vehicle que circulava per aquesta carretera en direcció al centre de Roses i, va ser llavors, quan van veure que el conductor amagava alguna cosa a la guantera del seu cotxe. Atès els indicis i la quantitat de droga intervinguda, els agents van detenir el conductor – un home de 33 anys- per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.