Love of Lesbian presentarà 'Poeta Halley' a Girona en l'obertura del festival Strenes

L’organització havia mantingut en secret el nom del grup

Love of Lesbian donarà el tret de sortida al festival musical Strenes a la ciutat de l'Onyar aquest dissabte al terrat de l'Oficina de Turisme, i ho farà presentant el seu nou treball, 'Poeta Halley'. L'organització havia volgut mantenir en secret fins a la data el nom del grup protagonista del concert sorpresa inicial.

Per escalfar motors, fa una setmana van llançar un vídeo promocional amb pistes molt clares per als fans de la banda ‘indie’: el meteoròleg Tomàs Molina va anunciar que el festival s'acostaria enguany al cometa Halley. Al llarg del mes d'abril, Girona sentirà la música en directe d'artistes com Sopa de Cabra, Macaco, Adrià Puntí, Els Catarres, Quimi Portet o Marina Rossell, que estrenaran àlbum o faran concerts inèdits.

Hi haurà també nous escenaris, com les escales de la Catedral i el Museu d'Art de la ciutat. 'Poeta Halley' és el vuite treball dels Love of Lesbian, conté tretze cançons gravades entre Casa Murada i Blind Records i es presenta com una oda a la musa i a la seva ambigüitat, a la fantasia i a la seva contradicció. El concert d'aquest dissabte arrencarà a dos quarts de set de la tarda, en una actuació d'uns 45 minuts aproximadament i gratuïta.

Fa prop d'un mes que ja no queden entrades pels concerts de Sopa de Cabra, el de cloenda protagonitzada per Macaco a les escales de la catedral, el d'Adrià Puntíi el dels Catarres amb la Jove Orquestra de l'Auditori de Girona. Queden les darreres localitats de l'espectacle tribut a Sangtraït de Quim Mandado amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà i els LGP, de Núria Graham i de l'espectacle de celebració dels 5 anys de Reggae per Xics. Amb un 65% de les entrades venudes, Strenes certifica la millor arrencada de la seva història, segons destaca l'organització.