Detenen un home per deu robatoris amb força en segones residències de Sant Antoni de Calonge

El detingut es passejava per Sant Feliu de Guíxols amb un rellotge Rolex de dubtosa procedència

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 10 de març un home, de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Calonge (Baix Empordà), com a presumpte autor de deu delictes de robatori amb força a interior de domicili.
 
A finals de 2015 i principis d’enguany, es van denunciar un total de deu robatoris amb força en domicili d’un mateix carrer de la població de Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà). Els habitatges saquejats eren domicilis de segona residència i els fets havien estat perpetrats en horari diürn.
 
Tots els robatoris van ser comesos amb el mateix modus operandi. Algú forçava el pany de la porta principal per accedir a l’habitatge i de l’interior sostreia tant objectes de valor o aparells electrònics, com objectes decoratius i roba. A més, els  lladres acostumaven a realitzar diversos robatoris consecutius en altres habitatges del mateix edifici.
 
Arran de les denúncies els mossos van iniciar una investigació i un dispositiu de vigilància pel centre de la població, ja que tot apuntava que els lladres residien per la mateixa zona.  
 
El dia 8 de març, la policia va identificar un home en un carrer de la localitat de Sant Feliu de Guíxols. L’home duia un rellotge Rolex de dubtosa procedència que va ser comissat pels agents per indagar d’on havia sortit.
 
Els agents van analitzar-lo i van constatar que el rellotge constava com a sostret d’un dels pisos saquejats a Sant Antoni de Calonge. Dos dies després van localitzar i detenir l’home com a presumpte autor del robatori.
 
Un cop en dependències policials, es van trobar indicis que el detingut estaria presumptament relacionat amb un total de deu robatoris similars en domicilis de la mateixa zona.
 
La policia no dóna per finalitzada la investigació i no descarta properes detencions.
 
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 11 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.