Diana Krall omple de jazz i bossanova l'escenari del Festival de Cap Roig

Dues mil persones van omplir el recinte per escoltar-la en l'únic concert que farà a Catalunya

Després d'actuar a Madrid i Santiago de Compostel·la, Diana Krall ha aterrat a la Costa Brava, en el tradicional Festival de Cap Roig, l'únic concert que ofereix a terres catalanes. Els seguidors de la cantant canadenca han pogut escoltar les cançons del seu nou treball, el tretzè disc de l'artista, titulat 'Quite nights' (nits tranquil·les). Es tracta d'una particular visió de la bossanova de Brasil, on la cantant i pianista versiona clàssics com Carlos Jobim i el seu 'Este Seu Olar' o Vinicius de Moraes amb 'The Boy From Ipanema'. Gràcies a aquest treball, l'artista va aconseguir un Grammy.


A més d'aquestes noves cançons, els assistents al concert del Festival Cap Roig també han pogut assaborir les cançons insígnies de l'artista que l'han consagrada en el món del jazz modern com una artista transversal.

Entrades esgotades des del maig

Diana Krall és una de les artistes que ha esgotat les entrades del Festival de Cap Roig més ràpid ja que el mes de maig ja no n'hi havia ni una. I així ha estat, ja que aquest dissabte no hi havia ni una cadira buida per mirar aquesta gran diva del jazz. Dues mil persones s'han reunit en aquest jardí botànic per tal d'escoltar la música de la cantant canadenca.

'No' a les fotos

Al principi de l'actuació el director del Festival de Cap Roig, Martín Pérez, ha advertit als assistents que estava 'totalment' prohibit fer fotos durant l'aparició musical de Diana Krall. El fet és que la cantant diu 'desconcertar-se' amb les fotos i per això prohibeix rotundament que es captin imatges dels seus concerts.

I és que en la seva recent actuació a Santiago de Compostel·la, juntament amb el seu marit Elvis Costello, la cantant va ordenar revisar els telèfons mòbils del públic assistent a la plaça de la Quintana per tal de comprovar si els aparells contenien fotografies del concert.