Moren dos gossos en un incendi que ha cremat dos cotxes a Calella de Palafrugell

Els Mossos d'Esquadra investiguen la causa del foc

Cap a les nou del vespre d'aquest dimecres, el servei d'emergències 112 ha rebut l'avís d'un incendi a la plaça de les Teranyines, al carrer Codina, al costat de l'església de Calella de Palafrugell (Baix Empordà).

Segons l'avís traslladat a la Policia Local de Palafrugell, hi havia dos contenidors cremant i el foc s'estava propagant a altres contenidors propers i a alguns vehicles estacionats a prop. A més, alertaven que dins d'un dels cotxes hi havia dos gossos.

La Policia Local s'ha traslladat fins al lloc de l'incendi. Segons informa l'Ajuntament de Palafrugell, els agents van intentar treure els gossos de dins del cotxe però, a causa de les explosions que es produïen pel foc, no els han pogut alliberar amb vida. Tampoc els Bombers, tot i la ràpida actuació per sufocar les flames.

A conseqüència de l'incendi, els dos gossos han mort, han quedat calcinat dos contenidors i dos cotxes i també han tingut afectacions tres vehicles. Els Mossos d'Esquadra han assumit la investigació per aclarir les causes de l'incendi i descobrir si va ser provocat.