Tres detinguts per vendre objectes robats de dos domicilis de La Bisbal d'Empordà

Una de les víctimes va veure la seva bicicleta en una botiga de segona mà

Els Mossos d’Esquadra van detenir els dies 5 i 6 de març tres homes, d’entre 21 i 37 anys, de nacionalitat espanyola i hondurenya, dos d’ells veïns de la Bisbal d’Empordà i l’altre de Torrelles de Foix (Alt Penedès), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, un delicte de furt i un d’ells per un delicte de receptació.
 
El 20 de gener els Mossos van tenir coneixement del furt d’una bicicleta valorada en 800 euros, en un domicili de la població de la Bisbal d’Empordà.
 
Al cap de quinze dies, la víctima va veure la seva bicicleta en una botiga de compravenda d’objectes de segona mà, ubicada a la població de Vall-llobrega (Baix Empordà).
 
Els mossos van comprovar que la bicicleta l’havia dut un veí de Torrelles de Foix i l’havia venut a la botiga per 150 euros. Després de diverses gestions els agents van localitzar el venedor i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de receptació i un delicte furt.
 
Arran d’aquesta actuació els mossos van saber que el detingut havia intentat vendre a la mateixa botiga diversos aparells electrònics i musicals. Els responsables de la botiga disposaven de fotografies del material que els havia ensenyat l’implicat.
 
Aquestes fotografies van permetre comprovar que els aparells musicals formaven part d’un botí que uns lladres havien sostret el 2 de març d’un domicili del carrer Paral·lel de la Bisbal d’Empordà.
 
Gràcies als indicis i vestigis, la policia va constatar que el detingut era un dels presumptes autors del robatori amb força, juntament amb altres dos homes veïns de la Bisbal d’Empordà. Els agents van detenir els altres dos sospitosos el dia 6 de març.
 
Posteriorment, els aparells musicals es van recuperar en una botiga de compravenda de segona mà de la ciutat de Girona i van ser retornats al seu legítim propietari.
 
Els detinguts, van passar el dia 7 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de la Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.