La 2a edició del Gimoda se celebrarà del 8 a l'11 de juny

La setmana de la moda es consolida com l’aparador del sector empresarial tèxtil i de moda a Girona

Després de l’èxit obtingut a la passada edició, Gimoda, organitzada per Agimod i l´Ajuntament de Girona i amb la col·laboració de la Diputació de Girona, celebrarà la segona edició del 8 al 11 de juny. Aquest matí la tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació, Glòria Plana; la presidenta de l’Associació Gironina per a la promoció de la Moda (Agimod), Sílvia Castelló, i la vicepresidenta d’Agimod, Judit Dalmau, han presentat el programa d’aquesta segona edició.
 
GiModa, la plataforma per donar a conèixer i impulsar el sector tèxtil i de moda gironí, es desenvoluparà al llarg de 4 jornades a diferents localitzacions estratègiques de la ciutat de Girona. A Gimoda es promocionarà el sector de la moda a través de desfilades i activitats paral·leles com: xerrades, sessions de networking, pop-up stores i propostes d’oci.
 
Cada una de les jornades comptarà amb 6 desfilades repartides al llarg del dia, de les quals 5 seran de dissenyadors emergents i una d’un dissenyador o marca consolidada amb projecció internacional. A partir de demà es podrà consultar al web www.gimoda.cat les bases de procés de selecció per participar a aquesta nova edició de Gimoda.
 
La tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació i regidora de Turisme, Glòria Plana, ha destacat que "aquest tipus d’iniciatives promouen el talent i impulsen l’esperit creatiu de la província dins del marc de la moda,  creant un espai de trobada on es teixeixen sinergies entre dissenyadors emergents  i professionals consolidats". També ha remarcat la importància del sector de la moda en la creació  “de noves oportunitats de negoci en tota la seva cadena de valor que generin  activitat econòmica i llocs de treball a mig i llarg termini" La presidenta d’AgiMod, Sílvia Castelló, ha agraït el suport de l’Ajuntament de Girona i de la Diputació “per fer realitat la segona setmana de la moda i permetre que la ciutat visqui i respiri moda”. Finalment, la vicepresidenta d’Agimod, Judit Dalmau, ha anunciat que el 22 d’abril “es comunicarà el nom dels dissenyadors seleccionats per un jurat professional”.