Un jove apunyala el vigilant d'un supermercat a Girona on hi volia robar Vodka

Els Mossos d'Esquadra busquen l'agressor que ha intentant apunyalar un altre empleat

Els Mossos d'Esquadra estan buscant un jove que ha apunyalat el vigilant d'un supermercat a Girona, i ho ha intentat amb el caixer d'un altre, quan els dos l'han aturat perquè pretenia robar ampolles de vodka.

L'apunyalament ha tingut lloc cap a quarts de quatre al Lidl que hi ha a la zona del Güell, a tocar dels Maristes. El vigilant de seguretat ha intentat retenir el jove, que s'enduia una ampolla de licor sense pagar, i aquest s'ha tret un ganivet i l'ha apunyalat per l'esquena.

La víctima ha hagut de ser traslladada a l'hospital i el jove, que porta una dessuadora, ha aconseguit fugir. Dues hores més tard, el mateix noi ha provat d'endur-se una ampolla de vodka d'un altre supermercat proper, el Mercadona que hi ha a la vora del col·legi Bell-lloch.

Quan el caixer se n'ha adonat i l'ha provat d'aturar-lo, el jove li ha intentat clavar un ganivet, però l'empleat l'ha pogut esquivar.

Els fets

Cap a quarts de quatre de la tarda, el jove ha entrat al supermercat Lidl que hi ha a l'avinguda Josep Tarradellas, a tocar del McDonald's del Güell i del col·legi Maristes. El noi, de qui se sap que és bastant jove i porta una dessuadora, ha provat d'endur-se sense pagar una ampolla de vodka del supermercat.

El vigilant de seguretat, però, se n'ha adonat i l'ha retingut. Ha estat aleshores quan el jove, d'una revolada, ha tret un ganivet i li ha clavat a l'esquena. Després, ha fugit corrents del lloc. El vigilant ha hagut de ser traslladat d'urgència a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Dues hores després, pels voltants de quarts de sis de la tarda, el jove ha entrat al Mercadona que hi ha a tocar del col·legi Bell-lloch, al carrer riu Güell. Aquest supermercat es troba més o menys a un quilòmetre del Lidl. Novament, el noi ha provat d'agafar una ampolla de vodka i endur-se-la sense passar per caixa.

Ha estat aleshores quan un caixer del supermercat se n'ha adonat i ha provat d'aturar-lo. El jove, per tota resposta, s'ha tret el ganivet d'entre la roba i l'ha intentat apunyalar. L'empleat, però, ha pogut esquivar l'estocada.

El noi ha marxat corrents del lloc dels fets. Els Mossos d'Esquadra han desplegat diverses unitats a la zona i intenten localitzar-lo.