Serveixen més de 2.000 tapes en la primera edició de l'Street Food Winter de Llançà

Hi van participar sis establiments del municipi

La primera edició de l'Street Food Winter a Llançà, celebrat aquest dissabte passat, va servir més de 2.000 tapes entre tots els assistents. L'activitat, que va tenir lloc a l'envelat del Mercat de la Vila, fou fruit de l’iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament.

En total van passar pel recinte més d’un miler de persones que van poder gaudir d'una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística.

La proposta tractava d’oferir de dotze tapes a càrrec de sis establiments locals les quals anaven acompanyades  dels vins de la DO Empordà amb la presència de cinc cellers.

L’acte es va dividir en dues parts, la primera de set del vespre a onze de la nit amb l’oferta de tapes i degustacions de vi  acompanyats de la música Jazz de Jazztons Trio i de les versions acústiques d’Anne Sea & The Platypus i la segona, on bars del municipi van oferir  copes per acompanyar el concert del sempre fantàstics “The Covers Band”.

La valoració que s’extreu per part del consistori és que ha estat "molt positiva" per la quantitat de tapes servides, superant així el nombre de les que es van arribar a servir el passat mes de juny durant el Street Food de La Gola del Port de Llançà.

La propera edició de l'Street Food Summer tindrà lloc el 18 de juny, repetint emplaçament.