Sopa de Cabra iniciarà la gira d'estiu al festival Sons del Món

La Ciutadella de Roses és l'escenari escollit

Sopa de Cabra ha escollit el Festival Sons del Món de Roses (Alt Empordà) per presentar la seva esperada gira d’estiu a les comarques gironines. Serà el proper 23 de juliol, a la Ciutadella, en un concert a peu dret en un dels espais patrimonials de luxe del municipi altemordanès.

Avui mateix s’han posat a la venda a www.sonsdelmon.cat les entrades del concert amb descomptes en els primers 1.000 tiquets.

El concert de Sopa de Cabra és el primer avançament de la programació de Sons del Món, que enguany arriba a la seva novena edició consolidat com l’esdeveniment que marida música i i vi més important del país.

Sopa de Cabra

Després de quinze anys separats, els Sopa de Cabra presenten un nou disc i una nova gira per estrenar: “Cercles”.

Sopa de Cabra es situen com un dels grups que més poder de convocatòria tenen actualment a Catalunya, tal i com ho demostra el fet que els tres concerts de presentació del nou disc han exhaurit les entrades amb mesos d’antel·lació.

Els Sopa tornen a posar-se en marxa per oferir en directe el nou treball musical després dels concerts del 2011 en què van omplir tres dies seguits el Sant Jordi.

El nou àlbum, “Cercles” des del seu llançament ha entrat setmana rere setmana a les llistes de vendes de l’Estat, esdevenint el disc català més venut del darrer trimestre de l’any.

La gira d’estiu de Sopa de Cabra és una gira curta que constarà d’una dotzena d’actuacions i que només es durà a terme aquest 2016.